Luni, 19 august, la ora 5:30, în timp ce se deplasa cu autoturismul, marca Volkswagen Passat, pe direcția Siret – Suceava, V.C., 28 ani, din com. Mitocu Dragomirnei, pe fondul oboselii, nu a păstrat distanța față de vehiculul pe care îl preceda, respectiv Ford Galaxy, și care a încetinit pentru a se încadra pe banda corespunzătoare pentru a efectua virajul la stânga spre DJ 209 D, astfel că nu a mai reușit să frâneze și l-a acroșat în partea din spate.
În urma impactului, autoturismul marca Ford Galaxy  a fost avariat în partea din spate.
Ca urmare a accidentului, a rezultat rănirea ușoară a 4 persoane, respectiv 3 pasageri din autoturismul marca Volkswagen Passat, toți din comuna Mitocu Dragomirnei, precum și a unui bărbat din comuna Volovăț, conducător al autoturismului marca Ford Galaxy, toți fiind transportați la secția U.P.U. a spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestora li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.