La Ocolul Silvic Frasin au loc în această perioadă o serie de verificări cu privire la posibilele acțiuni ilegale de pe raza de competență a instituției.

Verificările realizate de lucrătorii de la Garda Forestieră Suceava vin ca urmare a unei sesizări, în care s-au dat mai multe detalii legate de locațiile în care ar exista nereguli și de metodele prin care s-ar fi realizat.

Contactat telefonic, șeful Ocolului Silvic Frasin, Sorin Arcadie Popescu, a declarat că în rândul personalului din ocol nu există nicio situație tensionată de unde ar fi putut rezulta această sesizare.

De asemenea, întrebat dacă își face griji pentru ce ar putea să găsească cei care realizează verificările în pădurile de care răspunde, acesta a declarat că „nu există nicio ilegalitate și nu e cazul să își facă probleme”.

În încheiere, Sorin Arcadie Popescu,  fost director al Direcției Silvice Suceava, fost prefect PDL  și actual șef de Ocol la Frasin, a declarat că „este toamnă, unii oameni vor lemne de foc, alții fac sesizări”.

De asemenea, șeful de ocol a spus că nu este prima sesizare și că acestea fac deja parte din normalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.