Candidatul Pro România Suceava la funcția de senator, medicul veterinar Octavian Ilisoi, a arătat că sănătatea și viața sunt prioritare, mai ales în aceste momente de cumpănă prin care trecem. Acesta a subliniat că zeci de spitale din țară au fost închise de Boc și Băsescu în urmă cu 10 ani.
„Ce eficiente ar fi fost aceste spitale pentru a trata românii care se îmbolnăvesc pe capete de Covid-19!
În locul spitalelor închise, Guvernul Orban vine doar cu promisiuni. Este timpul să luăm atitudine! Viața ta, a celor de lângă tine, a celor dragi ție este mai importantă. Acest lucru este tot ce contează.
Arată că îți pasă și că vrei o țară normală, o țară în care vrei să fii tratat când ai nevoie. O țară în care să ai parte de un sistem de sănătate care să te ajute. Acest lucru ne dorim în aceste vremuri în care sistemul de sănătate este greu încercat.
Pro România susține că România trebuie să facă o testare în masă astfel încât să putem limita răspândirea virusului în societate. Pentru acest lucru trebuie să asigurăm resurse financiare în vederea decontării testelor.
De asemenea, o altă soluție  propusă de Pro România este crearea unei bănci de anticorpi prin donarea de plasmă pentru a-i ajuta pe cei aflați în stare critică să treacă prin boală. Această metodă de transfuzie de plasmă este una dintre cele mai eficiente măsuri aplicată pacienților critici, infectați cu Covid-19”, a declarat Octavian Ilisoi.
Acesta a adăugat că Pro România a demonstrat că are soluții pentru această criză medicală, iar cu ajutorul oamenilor pot fi implementate aceste soluții.
Publicat de SC SVL MEDIA PRODUCTIONS SRL, la comanda Partidului Pro România Filiala Suceava. CUI MFC 11200008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.