De când a rămas singur împotriva tuturor, deputatul PNL, Ștefan Alexandru Băișanu, îi mai închină câte un text, pe pagini de socializare, președintelui României, Klaus Iohannis.

„Exact acum un an de zile, pe 16 noiembrie 2014, ați câștigat alegerile prezidențiale. V-am susținut și v-am votat, punându-mi speranța în reformarea clasei politice. În această seară, de la ora 20,30, Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, din Camera Deputaților, al cărui vicepreședinte sunt, îi va audia pe Adrian Curaj și Elisabeta Lipă, propuși de primul ministru desemnat, domnul Adrian Cioloș, pentru ocuparea portofoliilor la Educație, Tineret și Sport.
Voi pleca de acasă, din Bucovina, cu gândul de a vota acest Guvern și de a-l sprijini în activitatea lui. Fac acest lucru, deoarece cred în bunele dumneavoastră intenții și în dorința românilor de a face încă un pas spre normalitate. Știm cu toții că nimeni nu este perfect, dar în același timp, este obligatoriu să ținem cont de un lucru evident: oamenii s-au săturat de scuze, de motive și explicații care să fundamenteze de ce nu se poate, de ce nu există ordine, disciplină, transparență, responsabilitate și implicare necondiționată în actul de conducere”, a scris pe o pagină de socializare, Alexandru Băișanu. Declarația a fost bineînțeles și sponsorizată, să apară de câteva zeci de ori pe zi, așa încât să te și plictisești de imaginea pe care o vezi atât de des, când deschizi o pagină de socializare.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.