Oferă apartamentului tău o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil! Dintre toate soluțiile de încălzire și decor, un semineu electric este cea mai potrivită alegere pentru cei care își doresc să reproducă acasă, senzația unui șemineu autentic la costuri mici și cu un minimum de efort. 

Profesioniștii soluțiilor de încălzire alternativă de la PEFOC, cu sediul central la Sibiu și acoperire națională prin intermediul meșterilor afiliați din întreaga țară, ne propun o gamă de șeminee care se potrivesc perfect oricărui tip de amenajare interioară, de la cele în stil clasic, până la cele mai moderne sau minimaliste spații de locuit. Tocmai de aceea este important să ținem cont de mobilierul și elementele decorative din încăperea în care urmează sa fie amplasat șemineul electric.

Șemineul electric sau șemineul fals (în denumire populară) este extrem de versatil, putându-se monta ușor în orice spațiu, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau o locuință la casă. Acesta nu necesită curățare sau întreținere specială și se instalează rapid în apropierea unei prize care să asigure alimentarea cu energie. Șemineul fals nu necesită construcția unui coș fum pentru evacuare și poate fi instalat chiar și în cele mai mici încăperi. Așadar, în cazul în care nu te simți pregătit sau îți este imposibilă montarea unui șemineu tradițional pe lemne, varianta unui semineu ieftin electric devine cea mai simplă și convenabilă soluție! 

Apreciate din ce în ce mai mult pentru rolul decorativ și asemănarea ca design cu șemineele tradiționale pe lemne, modelele electrice pot asigura inclusiv acel plus de confort termic de care ai nevoie, lăsându-te pe tine să găsești echilibrul perfect între randamentul oferit și consumul de energie electrică. Aceste produse sunt realizate cu materiale specializate, care nu se supraîncălzesc și nu prezintă niciun risc pentru casa ta.

Deși, 90% din utilizatori îl folosesc cu funcția de încălzire oprită (situație în care consumul lunar de energie se reduce la nivelul unui singur bec cu LED), totuși, fiecare șemineu electric este prevăzut cu termostat, ceea ce îți permite să pornești și să controlezi temperatura din încăpere cu ușurință. Iar dacă îți dorești și mai mult confort, poți opta pentru un model dotat cu telecomandă. Aceasta îți permite să setezi temperatura dorită în timp ce te relaxezi pe canapea, vizionând filmul sau serialul preferat. 

Un alt aspect esențial este redarea fidelă a jocului natural de flăcări. Un șemineu electric de calitate te poate încânta cu acest efect vizual deosebit, oferindu-ți senzația autentică a focului din interiorul unui focar de semineu autentic. În plus, unele modele pot recrea auditiv cu ajutorul unei  boxe, inclusiv trosnetul specific al lemnelor care ard –  atmosfera creată fiind cu adevărat specială.

 

În ceea ce privește montajul, ai mai multe opțiuni: unele modele se pot integra în mobilier, în timp ce altele, pot fi montate direct pe perete. Indiferent de varianta pe care o preferi, trebuie să ai în vedere forma, dimensiunile și destinația șemineului pentru a nu întâmpina probleme la montaj. Iar dacă îți dorești să instalezi șemineul de unul singur, nu trebuie decât să urmezi cu strictețe specificațiile tehnice care însoțesc produsul. 

Așadar, intră chiar acum pe site-ul www.pefoc.ro ca să vezi cu ochii tăi, gama completă din stoc propriu de șeminee decorative, dar și pe cele clasice pe lemne, pe gaz sau peleți! Unul dintre consultanții PEFOC îți vor oferi informații complete și sfaturi gratuite pentru alegerea perfectă a produsului tău. Plasând comanda direct pe site sau telefonic, aceasta va ajunge la tine acasă în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării, pentru că “Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.