Cei care doresc să viziteze Muzeul de Istorie, Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Hanul Domnesc şi Casa Memorială „Simion Florea Marian” o pot face cu doar 36 de lei, achiziționând un bilet unic, pus la vânzare de Muzeul Bucovinei. Elevii și studenții vor avea de plătit 8 lei pentru acest bilet.

De asemenea, Muzeul Bucovinei introduce și oferte speciale pentru vizitarea Cetăţii de Scaun şi a Muzeului Satului Bucovinean – 16 lei/adult şi 4 lei/elev sau student, Cetatea de Scaun şi Muzeul de Istorie – 20 de lei/adult şi 5 lei/elev sau student, Muzeul Satului Bucovinean şi Hanul Domnesc – 8 lei/adult şi 2 lei/elev sau student şi Muzeul de Istorie şi Muzeul de Ştiinţele Naturii – 16 lei/adult şi 4 lei/elev sau student.

Cei care vor dori să organizeze o nuntă sau un botez în biserica de lemn din incinta Muzeului Satului Bucovinean vor avea de plătit 100 de lei, iar taxa pentru închirierea unui costum medieval este de 40 de lei. Taxa de fotografiere pentru cununii, botezuri şi alte manifestări personale ocazionale este de 200 de lei/aparat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.