În prag de toamnă pare greu să ne gândim la vacanţa de iarnă, de sfârşit de an. Doar că cine gândeşte practic are avantajul unor oferte turistice fără egal.

Aşadar, www.ikaturism.ro pune la dispoziţia doritorilor vacanţe exotice pregătite pentru finele anului. Sărbătorile pot avea anul acesta un nou sens, cel al descoperirii unor noi ţinuturi.

Iată ce oferte ne propun cei de la Ika Turism
„Având în vedere că ţinuturile exotice sunt de mare interes anul acesta mergem pe o astfel de tendință şi le punem la dispoziţie turiştilor pachete interesante pentru Singapore, Maldive, Mexic şi multe altele.” spun cei de la Ika Turism. O bătălie a ofertelor nu putem spune că este ci mai degrabă o ispită a acestora. Desigur că un pachet achiziţionat mai devreme înseamnă şi un mare avantaj financiar.
Pentru cei dispuşi să scoată din buzunar ceva peste 1000 de euro banii sunt cheltuiţi cu folos. Un pachet ales vine cu o complexitate de detalii şi servicii, care să vă scutească de pregătiri suplimentare. Că tot este vacanţă, concediu pentru sărbători, atunci răsfăţul ar trebui să însemne relaxare în adevăratul sens al cuvântului. În plus, cei de la Ika Turism s-au gândit la o variantă unică de oferte de acest gen: „Venind în completarea serviciilor de turism cu locaţii exotice ne-am gândit să adăugăm o a doua destinaţie în cadrul aceluiaşi pachet. Spre exemplu un sejur de o săptămână se divide între câteva zile în Singapore şi alte câteva zile în Bali sau Kuala Lumpur şi Bali.”
Sunt românii dispuşi să plătească sume exorbitant de mari pentru destinaţiile exotice? Ika Turism ne răspunde senin: „În ultima vreme da, ba chiar avem o revenire în aceste tendinţe, pentru că un pachet complet spre exemplu de 2000 de euro în Mexic, cazare la Riu Lupita de 5 stele înseamnă un resort care îţi oferă absolut tot, deci nici vorbă de resurse financiare extra, decât poate pentru cumpărături.”
Avantajul early booking
Dacă te decizi destul de repede preţurile intră la apă. Reprezentanţii Ika Turism spun că o reducere de 50 de euro se aplică pentru rezervările realizate până la dată de 15.09. Cu taxe incluse şi transport, cu un traseu bine definit şi pachete variate, conceptul de early booking este avantajos şi tot mai adoptat de către români. Dincolo de preţurile clar mai bune faţă de alte pachete turistice achiziţionate pe repede-nainte, pe ultima sută de metri sau în plin sezon, ţine şi de posibilitatea flexibilă de a strânge bani şi de a achita din timp sejurul mult dorit.
Dacă ţelul este setat în a alege o destinaţie de vis şi una unică mai ales, tot ce trebuie să ştiţi este că graba strică treaba, însă trebuie să vă grăbiţi pentru a prinde ofertele de la Ika Turism. Mai mult decât a alege din ofertele lor, dispun şi de flexibilitate, astfel că la cerere puteți avea parte şi de servicii personalizate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.