Începând de astăzi joi 21 februarie şi până duminică 24 februarie, se desfăşoară Târgul de Turism al României.

Potrivit Centrului Național de Informare Turistică Suceava, Târgul de Turism al României, ediţia XLI, este cel mai important eveniment de profil din România, ce se va axa pe promovarea turismului cultural, rural şi de business, turismului de tratament, turismului de aventură sau pelerinaje.
Cu acest prilej sunt prezentate ofertele turistice specifice Sărbătorilor Pascale din Bucovina şi a ofertelor generale pentru sezonul de vară 2019.
Standul Bucovinei este situat în pavilionul B1 la numărul 14, iar alături de Consiliul Judeţean Suceava se mai află reprezentanţi ai Primăriei Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Asociaţia pentru Turism Bucovina.Totodată în standul Bucovinei se regăsesc doi meşteri populari, doamna Flocea Viorica ce oferă demonstraţii de încondeiere ouă şi domnul Nicolaie Gheorghian cu sculptură în lemn. Partea de gastronomie din Bucovina este susţinută de către Casa Răzeşului.

De asemenea, în data de 21 februarie 2019 s-a dat startul celei de a XLII-a ediții a Târgului de turism Utazas Kiallitas, cea mai importantă expoziție de turism din Ungaria, adresată atât profesioniștilor în turism, cât și publicului larg.

Timp de 4 zile, Bucovina va fi prezentă în standul Ministerului Turismului, alături de destinații turistice importante precum Brasov și Bihor, și de alți tur operatori de renume. Promovarea Bucovinei se axează pe turismul cultural, în special pe mănăstirile și bisericile din Bucovina, dar și pe turismul activ și rural. Oferta județului este întregită de materialele în limba maghiară în care sunt promovate tururile gratuite de oraș, municipiul Suceava ca destinație turistică europeană de excelenţă şi un circuit do it yourself Transilvania-Bucovina cu începere din Oradea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.