În perioada 19 – 22 mai a.c., la Capu Câmpului va avea loc cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off Road, la care  vor participa aproximativ 100 de echipaje (pilot-copilot) din toată țara.

Off Road Max Bucovina este denumirea oficială a competiției care se va desfășura pe perioada a trei zile. Două zile de Trophy (vineri și sâmbătă, 20-21 mai), alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, și o zi de Trial (duminică, 22 mai).

Trasee de poveste, premii substanțiale, imagini din concurs pe două monitoare uriașe, transmisii live, show cu lumini și muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesioniști, concert, o zonă de food court și mii de spectatori – scenariul care se conturează pentru Off Road Max Bucovina.

Potrivit organizatorilor, la această competiție concurenții pot alege una dintre cele șase clase: Standard A (motoare sub 2.000 cmc), Standard B (motoare peste 2.000 cmc), Challenge (clasa Standard cu modificări de motor și caroserie), Open, SSV și Extrem.

Trebuie precizat că organizatorii Off Road Max Suceava și Club Corp Offroad Piatra Neamț vor ca întrecerea vehiculelor 4X4 din inima Bucovinei să devină Cea Mai Spectaculoasă Etapă din cele 8 ale Campionatului Național.

O Mașină 4X4, Marele Premiu la tombola deschisă tuturor

Organizatorii pregătesc o tombolă la care pot să se înscrie atât spectatori, cât și participanții în competiție (cu excepția celor din staff-ul Off Road Max și Club Corp Offroad Piatra Neamț), tombolă al cărei Mare Premiu va fi O Mașină 4X4 (extragerea va fi transmisă în direct).

„Atenția noastră s-a îndreptat și asupra spectatorilor, cărora vrem să le arătăm frumusețea off road-ului, poveștile din spatele impresionantelor vehicule și pasiunea celor care le conduc. Pe lângă spectacolul propriu-zis al vehiculelor care se vor întrece în concurs, al peisajelor de poveste și al traseelor stabilite de profesioniști, pregătim un adevărat show în apropierea parcului tehnic și a zonei în care va avea loc trialul de duminică”, transmit organizatorii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.