Președintele Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că de la începutul lunii iulie 2020 compania Wizz Air va opera zborul Suceava – Viena, și retur.

„O veste bună de început de an. Compania Wizz Air anunță curse de avion Suceava – Viena, începând cu 3 iulie 2020. Așadar, de la începutul lunii iulie, vom avea luni și vineri, curse de avion la ora 18:50, ora Vienei spre Suceava. La ora 21:20 ajunge avionul pe Aeroportul Salcea și înapoi pleacă la 21:55, după care la ora 22:30, ora Vienei, aterizează avionul în capitala Austriei. Este o bucurie mare pentru suceveni, pentru zona noastră. Viena este un Aeroport cu foarte multe conexiuni internaționale și, cred că este o deschidere foarte importantă. De asemenea, îmi exprim speranța că, odată cu această cursă vor veni și turiști și oameni de afacei, pentru că am depus la Minister documentația pentru avizarea Parcului Industrial Bucovina 1”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Cursa va fi efectuată de o aeronavă de tip Airbus A321, cu o capacitate de 230 de locuri.

Acesta a mai adăugat că în cei patru ani de colaborare cu Wizz Air, 900 000 de pasageri au fost transportați de la Suceava, sau spre Suceava. De asemenea, Flutur a subliniat că această cursă este cea de-a șasea care va porni de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”.

„Acesta este rodul acțiunilor de promovare a județului Suceava și a Bucovinei și a demersurilor făcute de noi pentru a deschide noi curse”, a subliniat Flutur, care a mai adăugat că în prima jumătate a acestui an va fi finalizat și cel de-al doilea terminal al Aeroportului.

Flutur a declarat că se va opri aici, ci va face și alte demersuri pentru alte curse.

Trebuie subliniat că începând de astăzi, 17 ianuarie 2020 se pun la vânzare biletele de avion Suceava – Viena, Viena – Suceava.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.