Primarul Aurel Olărean, mogul de Rădăuți s-a procopsit cu o plângere penală după ce, în urma unei dispute din Consiliul Local i-a sechestrat pe consilieri. Scandalul a fost stins de oamenii legii care au fost anunțați printr-un apel la 112.

Obișnuiți deja cu atitudinea mogulului Olărean, nimic nu ne mai surprinde. Ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută a fost transformată urgent în circ după ce primarul a interzis ieșirea din sală a tuturor consilierilor. De aici până la o plângere penală a fost doar un singur pas.

Şedinţele de consiliu local de la Rădăuţi pot fi confundate uşor cu o piesă de teatru sau un număr de circ. Acum cu atât mai mult. De ce? Maiestrul ceremoniilor de Rădăuţi, Aurel Olărean a devenit şi maiestrul prostiilor de Rădăuţi. Da da, aţi auzit bine…maiestrul prostiilor. Pentru că aşa ne-au obişnuit deja stimabilii consilieri locali de Rădăuţi, şedinţele sunt interminabile. Săptămâna trecută însă, şedinţa a fost încheiată de…..poliţişti. Cum s-a  întâmplat? Olărean s-a gândit că ar fi bine, în urma unui scandal izbucnit spontan în timpul şedinţei să le interzică consilierilor să iasă din sala de şedinţe. Zis şi făcut. Cu toate că accesul spre exterior era îngrădit de primarul voinic şi oamenii lui, o parte din cei simpli şi sinceri au încercat să iasă. Din nefericire nu au avut succes. Şi pentru că Olărean încălca legea, s-a format numărul de urgenţă 112. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii i-au salvat pe prizonierii lui Olărean, iar mogulul de Rădăuţi s-a ales cu… o plângere penală. Nici prima şi, presupunem, nici ultima.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.