Îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, au reușit, din nou, să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cu o melodie superbă, dar și cu un videoclip deosebit.

În prima zi de Paște, frumoasa artistă a lansat videoclipul piesei „Gătită-s ca o floare albă”, videoclip ce a reușit să adune în doar 24 de ore, peste 50 de mii de vizualizări pe canalul YouTube.

Olguța Berbec, despre „Gătită-s ca o floare albă”: „Textul și muzica îmi aparțin, iar melodia este un dar pentru toate miresele din lume”

Olguța Berbec, despre „Gătită-s ca o floare albă”: „Textul și muzica îmi aparțin, iar melodia este un dar pentru toate miresele din lume”

Este cel mai nou cântec al meu, iar textul, melodia și ideea videoclipului îmi aparțin. Îmi doresc ca această melodie să fie un dar pentru toate miresele cărora le-am cântat și, mai ales, pentru cele cărora urmează să le cânt. Este un cântec de suflet, ca toate cele pe care le-am scris eu, și vreau să cred că va ajunge la sufletele cât mai multor români. De asemenea, din suflet le mulțumesc pentru mesajele frumoase și pentru faptul că mă încurajează”, a declarat pentru SuceavaLive, Olguța Berbec.

Videoclipul este regizat de Oleg Butnaru și Ina Butnaru din Chișinău, aceștia aflându-se la a treia colaborare cu îndrăgita artistă Olguța Berbec.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.