Olivia Steer a scris un mesaj acid despre Ion Iliescu, pe Facebook, de ziua acestuia de nume. 

„Rîdeți voi, rîdeți, dar va veni o zi în care BOR va cere santificarea lui Ion Iliescu, din două motive necesare și suficiente: nu putrezește niciodată, iar in preajma lui se poate simți mereu un miros suav de trandafiri (“miasma sanctității”).” a scris Olivia Steer pe Facebook. Anterior, scrisese o altă ”glumă”: ”La mulți ani lui Ion Iliescu și celor ce-i poartă numele”.

 

 „Mesajul nu viza BOR, ci îl viza pe Iliescu”

 

Mesajul său cu privire la BOR și Ion Iliescu a fost aspru criticat, motiv pentru care Olivia Steer a revenit cu un alt mesaj, precizând, în același timp, că a mai șters persoane din lista de prieteni.

„Cîte reproșuri, cîte bănuieli de la o caterincă nevinovată cu Ilici! Gluma nu viza BOR, ci îl viza pe Iliescu, iar BOR, lăudat fie numele lui, m-a ajutat să o construiesc, ca pe o catedrală mai mică, mai modestă. Așa că vreau să îi mulțumesc public pe această cale BORului, spre liniștirea sufletelor credincioșilor! În altă ordine de idei, cred că oricine ține la libertatea sa de exprimare ar trebui să aibă relaxarea de a face glume pe orice subiect. Și să aibă inteligența naturală de a lua cu titlu de inventar orice glumă, fără să se atace. Mai cred chiar că ar pica tare bine ca BOR să se ia singur la mișto – ar da tuturor dovadă de smerenie și un semnal sănătos că nimeni nu devine fericit și nici preafericit, decît atunci cînd se golește de prea mult ego. Și prea mulți bolizi. You know what I mean?!?”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.