Astăzi, deși mulți n-ar fi zis, Gheorghe Flutur i-a dat cuvântul Mirelei Adomnicăi, la ceremonia dedicată Zilei Bucovinei și, astfel, penibilul a fost la el acasă!

Elena a început să arunce săgeți politice președintelui PNL Suceava, deputatului Balan și Guvernului PNL. Vizibil iritată și ofticată că și-a dat demisia prea repede pentru că știa că ședința de Guvern va fi marți, iar astfel n-a mai fost în prim-plan de Ziua Bucovinei, Elena Adomnicăi a scos flăcări roșii!

După un discurs politic ținut de Ziua Bucovinei, aceasta a încheiat prin a spune, de acolo de sus de unde crede ea că se află, că „NICI MĂCAR NU POATE SĂ ZICĂ  la mulți ani Bucovinei”.

Într-o zi de o asemenea însemnătate, când în sală se aflau peste jumătate din primarii din județ și aproape toți șefii de deconcentrate, oameni cu care aceasta a colaborat, în loc să își transmită mulțumirile, a ales aroganța supremă, atât de specifică!

N-a impresionat pe nimeni, cred că nici pe ea dacă se uită acum din pat la discursul său!

Și totuși… ce rămâne în urma prefectului Elena Adomnicăi?

Drumurile naționale, știu. Alea cu care s-a lăudat, pe care le-a asfaltat ea. Centura inaugurată și atât, că de recepția lucrărilor nu putem vorbi. Sunt tare curioasă, doamna Elena, cine va deszăpezi centura? Pentru că nu s-a făcut încă recepția la terminarea proiectului, iar conducerea Direcției de Drumuri și Poduri Iași susține că firma constructoare trebuie să facă deszăpezirea. Constructorii spun că nici vorbă de așa ceva pentru că obligația n-a fost prevăzută în contractul încheiat cu beneficiarul.

Dar nu cred că v-a interesat asta, atâta vreme cât ținta partidului a fost atinsă.

Și aerul, știu, tot prefectului PSD s-a datorat.

Atunci vă întreb altfel? Prin ce s-a remarcat Mirela Adomnicăi?

Prin cizmulițele cu toc pe care le-a încălțat pe pârtie, la Câmpulung?

Prin felul în care îi trata pe unii primari PNL, pe care, în prezența mea, la o serbare câmpenească, i-a ignorat și nici nu s-a uitat la ei?

Prin faptul că a dat jos de pe scenă INVITATUL SPECIAL de la ziua unei comune, i-a întrerupt programul, pentru a se urca ea și a-și transmite mesajul lipsit de substanță pe care l-au ascultat câțiva oameni din obligație?

Toate astea în condițiile în care artistul mai avea 10 minute de cântat?

Prin faptul că a primit funcția cadou de 8 Martie?

Vă reamintesc tuturor că, la investirea prefectului Constantin Harasim, fostul prefect, Florin Sinescu, după un discurs ireproșabil, a fost aplaudat la scenă deschisă, 1 minut încontinuu. (Aveți filmarea pe SUCEAVAL!VE).

Ulterior, i-am întrebat pe unii primari ce avea așa special fostul prefect, iar răspunsul unui primar, care nu este nici PSD, nici PNL, a fost: „știi ce avea? Dacă îmi spunea că trebuie să merg pe jos până la Suceava, mergeam! Așa un OM era!

Astăzi, n-am auzit ropote de aplauze, am văzut doar o față nervoasă și un prefect care a uitat să fie OM, pentru că bucovinean n-avea cum fi, atâta vreme cât Bucovina, Țara Sfântă a Fagilor, n-a meritat urarea ei.

Fiți bucovineni, falnici stejari, nu proStani!

La mulți ani, Bucovina mea frumoasă! Noi, restul, te iubim, cât pentru o lume întreagă!

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses

  1. Mos_Parfene

    Patetismul și exaltarea nu-ți ajută la nimic… Dacă nu știi să scrii,nu știi și gata…Sigur că Adomnicai a fost ca apa sfințită,n-a făcut nici rău dar nici bine…A-i lăuda pe Sinescu și Harasim este că și cum n-ai avea habar cum e cu separația puterilor în stat și ai crede,ca Flutur,că se face cu cliupa… Dealtfel, ăsta se crede in continuare gauleiter….Altfel,de ce el să-i fi dat cuvântul,de ce,care este prerogativa? Inclin să cred că ești olecuță Pro(asta)…

    Răspunde
  2. Mos_Parfene

    P.S. Oricum,clamarea asta – „omenie! omenie!” e din repertoriul de la beție al locuitorilor din Comănești/Botoșana…Din subtext,ar rezulta că au adus-o cu ei de la Bistrița-Nasaud,au pierdut-o pe șaua Țihutei și o strigă,doar-doar… Însă noi ne așteptăm ca herr gauleiter să-și facă de-acuma poze cu cască și lopată în șanțul autostrăzii Baltica – Marea Neagră, șanț pe care va curge,evident,lapte și miere….

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.