O bătaie între două persoane a dus la moartea uneia dintre ele.

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost lovit de un concitadin, a căzut şi s-a lovit cu capul de gaful de beton al unui magazin. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a reuşit resuscitarea victimei.

La ora 13.26, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că în fața unui magazin de pe str. Calea Bucovinei, are loc o agresiune. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 34 de ani, din localitate, întins pe trotuar.

Un echipaj SMURD îi efectua manevre de resuscitare, însă după circa 15 minute, s-a constatat decesul victimei. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că victima s-a întâlnit cu un tânăr de 20 de ani, din localitate, iar între aceștia a avut loc un conflict spontan, urmat de lovituri reciproce.

La un moment dat, tânărul i-a aplicat două lovituri cu pumnul peste față, persoana agresată s-a dezechilibrat, a căzut, iar în cădere, s-a lovit cu capul de glaful din beton al magazinului. Agresorul a fost încătușat și condus la sediul poliţiei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Faţă de cel în cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau lovituri cauzatoare de moarte şi s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de miercuri instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.