În data de 25 aprilie, poliţiştii Postului de Poliție Râșca au fost sesizați de un localnic, cu privire la faptul că un bărbat de 34 ani, din comuna Râșca, a decedat în pădurea cantonului silvic „Plopu’’, după ce s-a răsturnat cu un tractor auto forestier (TAF).

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar din verificările efectuate s-a stabilit că victima era rudă cu familia celui care a adus întâmplarea la cunoștința polițiștilor și că acesta ajuta la treburi în gospodărie.

Bărbatul reclamant este administrator al unei societăţi comerciale din Râșca, ce are ca obiect de activitate exploatarea de material lemnos, având un TAF, care era parcat la domiciliul acestuia, unde are și sediul societății. În jurul dimineții, bărbatul a plecat împreună cu soția în municipiul Fălticeni, iar la domiciliul acestora a rămas victima. În momentul în care cei doi au revenit, aceștia au constatat că bărbatul de 34 de ani nu era acasă și nici TAF-ul nu era în curte, observând urme ale roților de ieșire din curte. Dându-şi seama că acesta a plecat cu TAF-ul în pădure, locuind la o distanță de circa 60 metri față de marginea pădurii, proprietarul TAF-ului a plecat pe drumul forestier „Moișa’’, în căutarea acestuia, știind că i-a spus că vrea niște lemne de foc. Ajungând în locul numit „Pârâul Sihastrului’’, pe teren accidentat, a găsit TAF-ul răsturnat, iar pe victimă sub TAF. L-a scos și a încercat să-i acorde primul ajutor, dar când a văzut că este decedat l-a lăsat acolo, a plecat și a anunțat poliția. Decedatul nu avea calificare pentru a lucra ca TAF-ist şi nu era angajat la societatea comercială.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții, fiind sesizat Serviciul de Medicină Legală Suceava. În cauză s-a întocmit un dosar ce urmează a fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.