Candidatul PNL pentru Primăria municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, și-a depus candidatura în cursul zilei de sâmbătă, la Biroul Electoral de Circumscripţie, iar optimismul era cuvântul de ordine atât pentru Cătălin Miron, cât şi pentru oamenii din echipa sa, cu care a decis să meargă la drum.

 

La depunerea dosarelor au fost prezenţi o parte dintre oamenii care se regăsesc pe lista de consilieri a PNL Rădăuţi, dar şi senatoarea Steliana Vasilica Miron, soţia candidatului liberalilor.

„Am ales ca zi de depunere a candidaturii o mare zi pentru creştinătate, cea în care este sărbătorit Sf. Gheorghe. Aşa cum se spune că Sf. Gheorghe a ucis balaurul doar cu o suliţă, aşa cred că şi noi, liberalii, vom reuşi să învingem inerţia şi lipsa de activitate cu care Primăria Rădăuţi s-a identificat în ultima perioadă”, a arătat Cătălin Miron.

Preşedintele PNL Rădăuţi şi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar s-a declarat extrem de încrezător în echipa cu care a plecat la drum, o echipă care îmbină tinereţea şi experienţa unor oameni din localitate.

„Este o echipă tânără şi ambiţioasă, oameni din toate categoriile sociale, oameni de valoare din Rădăuţi, alături de care sunt convins că vom schimba faţa oraşului. Din această echipă fac parte şi profesori, medici şi oameni de afaceri, dar şi femei, care au un cuvânt important de spus în viaţa comunităţii. Alături de aceşti oameni voi schimba în bine faţa oraşului”, a spus Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru fotoliul de primar în Rădăuţi a precizat că ţinta pentru alegerile din 5 iunie este câştigarea a 10 posturi de consilieri locali şi, implicit, funcţia de edil.

„Rădăuţiul are nevoie de schimbare, trebuie proiecte pentru dezvoltarea zonei, trebuie atrase fonduri europene, trebuie asfaltate străzi, trebuie reparate trotuare, trebuie parcuri, locuri de joacă pentru copii. De asemenea, trebuie rezolvată problema iluminatului public, trebuie stopat furtul banului public. Sunt o mulţime de lucruri care timp de 25 de ani nu s-au făcut în Rădăuţi, dar acest lucru se va schimba radical începând din 6 iunie”, a declarat Cătălin Miron.

Acesta a dezvăluit şi sloganul cu care va merge să-i convingă pe rădăuţeni că merită să-i acorde votul la alegerile de la începutul lunii iunie: „Omul în care poţi avea încredere”.

„Aşa cum nu am dezamăgit pe nimeni niciodată şi mi-ar respectat de fiecare dată cuvântul dat şi promisiunile, aşa se va întâmpla şi acum. Rădăuţenii trebuie să ştie că vor avea în mine un partener, un om care le va asculta problemele şi care va încerca să găsească cele mai bune soluţii”, a conchis Cătălin Miron.

Pe lista depusă sâmbătă se regăsesc următoarele persoane: Marius Costel Grijincu, Dan Mutrescu, Vasile Codruţu Cojocar, Cezar Ciprian Ţarevici, Emanuel Cornel Dan, Dănuţ Petru Mironiuc, Simona Mirela Susnovici, Mihai Buiciuc, Mihai Susnovici, Bogdan Roşcăneanu, Aurelian Florin Bacinschi, George Popovici, Florin Adrian Tiperciuc, Daniel Florin Apetrei, Mihaela Francisca Evuleţ, Cătălin Sergiu Tărîţă, Arcadie Ursachi şi Valică Radu.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.