Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, conduce atacul anti-Iohannis de pe Facebook, fiind autorul mai multor postări critice la adresa președintelui.

“Suntem 4.000 de persoane care ne-am retras deja like-ul de pe pagina lui Klaus Iohannis după declarația de aseară prin care a predat Antenei 3 funcția de președinte al României.

Eu susțin statul de drept, nu statul lui Dan Voiculescu. Tu ce faci, mai stai pe gânduri?
Update: Vești bune! Bilanțul ultimei ore, 7.02 – 8.02 AM: Încă aproape 500 de persoane și-au retras like-ul. Hai că se poate!
Update 2: Ora 9.02 AM: 5.332 de persoane i-au dat ignore lui Klaus Iohannis. Antena 3, un boost, ceva?
Update 3: Ora 10.02 AM: 6.397 de persoane”, a scris Bogdan Oprea, în urmă cu trei ore, pe Facebook.

“Alo, Cotroceniul?!?… Pe când un mesaj de solidaritate cu cetățenii turci și de condamnare a atentatului terorist de la Ankara de aseară?!?… A reacționat până și Casa Albă, deși la ei e noapte acum, iar Turcia este pe același fus orar cu noi, nu cu ei…
Să vă spun cum se face: pregătiți niște linii de mesaj pentru astfel de situații și, când vă sună SIE sau ambasada din țara respectivă să vă anunțe despre un astfel de eveniment tragic sau când aflați din presă (inclusiv, poate, de la Antena 3 sau de pe site-ul lor), sunați/treziți omul de la Comunicare și-l puneți să scrie mesajul; dacă este o oră acceptabilă, îl publicați pe loc (atentatul de la Ankara s-a întâmplat în jurul orei 19.30, deci mergea), dacă este prea târziu, îl publicați la prima oră dimineața. Așa ar arăta lucrul bine făcut…
Știți, domnule președinte Klaus Iohannis, un astfel de mesaj exprimă solidaritatea poporului român, nu numai a dvs. personală..”, a scris fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, în urmă cu 12 minute.

Menționăm că intervalele de timp menționate sunt în raport cu ora redactării acestui material.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.