Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri că protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat “cât mai curând”.

„Astăzi nu (nu se semnează protocolul n.r.). Cât mai curând”, a afirmat Oprea la plecarea de la sediul UNPR, întrebat dacă protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat în cursul zilei de miercuri, așa cum se anunțase inițial.

Liderul progresiștilor a avut miercuri o întrevedere, la sediul UNPR, și cu deputatul Sebastian Ghiță.

Deputatul a explicat că a avut o simplă întâlnire cu Oprea. „Am avut o întâlnire cu domnul ministru, nimic special. (…) Pur și simplu eram în zonă, i-am dat un telefon și ne-am văzut două minute”, a spus Ghiță la ieșirea de la UNPR. La remarca jurnaliștilor că Gabriel Oprea nu mai este în prezent ministru, deputatul a spus: „A fost ministru. Așa este politicos să te adresezi”.

Întrebat dacă vrea să se înscrie în UNPR, Ghiță a răspuns: „Nu am aceste opțiuni acum”.

Aproximativ în aceeași perioadă de timp, miercuri după-amiază, președintele PSD, Liviu Dragnea, și copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu au avut discuții la sediul formațiunii social-democrate.

Discuțiile ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate, potrivit unor surse, fiind abordată și în cadrul unor ședințe tehnice care au avut loc anterior la nivelul conducerii social-democraților.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.