Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost publicate pe evaluare.edu.ro. Rezultatele la Evaluare Națională sunt publicate în format anonimizat ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată rezultatelor de la Evaluare Națională 2022 apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Națională a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că peste 82% dintre elevi au luat peste nota 5 la Evaluarea Națională din acest an.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probe. Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Trebuie precizat că opt elevi din județul Suceavaau au obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar procentul de promovabilitate înregistrat în acest an este de 84,29%, peste media națională, de 82%. 

Este vorba despre absolvenți de clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava, Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți, Școala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni, Școala Gimnazială „George Voevidca” Câmpulung Moldovenesc și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.