Crăciunul nu înseamnă doar acele trei zile de sărbătoare, ci înseamnă mult mai mult.Pe lângă semnificația religioasă a acestei sărbători, vorbim despre o atmosferă care se creează deja cu cel puțin o lună înainte de venirea Crăciunului.

Fiecare dintre noi așteptăm această sărbătoare, fie că o recunoaștem sau nu. Tuturor ne este dor de Crăciunul copilăriei noastre. Exisă însă persoane care nu-și amintesc când au zâmbit ultima dată și sunt siguri că n-au motive să o facă prea curând. De ce? Răspunsul este simplu:viața n-a fost iertătoare deloc cu ei, iar acesta este și cazul familiei pe care, noi, cei de la SuceavaLive și Nest Tv Channel, ne-am propus să o ajutăm, cu sprijinul dumneavostră, a celor care încă mai credeți în omenie.

Maria Brăișteanu, în vârstă de 79 de ani trăiește de pe o zi pe alta, cu greu, mai ales că își ajută și fiica care are doi copii bolnavi. După o viață întreagă de muncă și de sacrificii, Maria Brăișteanu își dorește doar să-și poată ajuta nepoții. Singurele bucurii din viața bunicii Maria sunt copiii și nepoții, care îi dau putere să meargă mai departe. Luptătoare din fire, Maria Brăișteanu a învins și cancerul de colon, o boală care acum câțiva ani a pus-o pe patul de spital.

”Am avut o viață grea. Acuma stau cu fata mea, pentru că a fost operată și are și un copil bolnav și o mai ajut. Și eu am fost operată de cancer de colon, în 2004.Am 400 de lei pensie pe care îi dau fetei mele, ca să cumpere ce trebuie pentru băiatul acesta bolnav. Are 17 ani, iar mai întâi s-a născut cu autism. De vreo trei ani are scolioză.Nu-mi amintesc nicio bucurie, tot timpul am avut grijă de alții și am fost supărată”, ne-a declarat bătrâna.

Acum în prag de sărbători și tu poți fi mai bun! Poți aduce un zâmbet pe chipul brăzdat de vreme al acestei bunici, la fel cum poți să te alături și tu campaniei „Să-i ajutăm de Crăciun!”. Un proiect de suflet, semnat SuceavaLive și Nest Tv Channel.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.