Cel mai performant magazin de optică medicală din Suceava își extinde aria de acoperire. Începând de astăzi, botoșănenii beneficiază de serviciile OPTIPALAS din UVERTURA MALL.

optipalas botosanioptipalas suceava

Optica medicală „Optipalas” te ajută la determinarea dioptriilor, examen fund de ochi, biomicroscopie oculară, tensiune oculară, câmp vizual și keratometrie. Prin profesionalism și seriozitate, personalul angajat te poate îndruma la alegerea ochelarilor potriviți, ramelor ideale, a lentilelor de contact perfecte pentru o vedere clară. De asemenea, Optipalas vine în ajutorul clienților prin diferite oferte, precum consultație gratuită și pana la 50 % reducere pentru comenzile finalizate în magazinul acestora.

Odată cu deschiderea mall-ului „Uvertura Mall” din Botoșani, magazinul Optipalas va fi aproape și de botoșăneni, în incinta acestuia, la etajul II. În Suceava, magazinul se poate găsi în incinta Iulius Mall Suceava.

Johann Wolfang von Goethe spunea că „Cel mai dificil lucru este să vezi ceea ce este în fața ochilor tăi”. Figurativ vorbind, ține de fiecare dintre noi pentru a reuși acest lucru. Însă la propriu, ține de Optipalas!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.