Datorită faptului că între orașul Cajvana și Crasna există o relație mai veche, bazată pe promovarea culturii și a educației, reprezentanții celor două comunități au hotărât să semneze un acord de înfrățire.

„Noi, Gheorghe Tomăscu, primarul orașului Cajvana, și primarul orașului Crasna, dăm în această zi o declarație solemnă: că vom ține legături permanente între cele două orașe și că vom favoriza schimburile între locuitorii lor, în orice domeniu, astfel încât, să dezvoltăm adevăratul înțeles al înrudirii europene, pentru o mai bună înțelegere. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Gheorghe Tomăscu, primarul orașului Cajvana, atunci când au depus jurământul.

La rândul lor, cei din Crasna le-au mulțumit celor din Cajvana pentru buna colaborare pe care au avut-o și până acum, convinși de faptul că relația de prietenie și schimb de experiență dintre cele două comunități va exista și în continuare.

„Vă simțim deja ca fiind frații noștri, și este o onoare pentru noi că vă cunoaștem. Ne dorim să avem rezultate bune împreună la fel ca și până acum, iar prietenia noastră să dăinuie în timp”, a spus reprezentantul celor din Crasna.

La acest moment au luat parte și deputatul PSD, Ioan Stan, senatorul PSD, Ovidiu Donțu, consilierul județean Cătălin Nechifor, senatorul PSD, Neculai Bereanu, precum și alți reprezentanți ai Partidului Social Democrat.

Acordul de înfrățire Gheorghe Tomăscu, primarul orașului Cajvana Reprezentanții din Crasna Dragostea dintre bucovineni a trecut dincolo de sârma înghipată

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.