Șase luni au trecut de la încheierea contractului dintre municipalitate și firma de salubritate Rosal. În tot acest timp, fiecare dintre ofertanți au depus contestații asupra licitației.

Ovidiu Doroftei, viceprimarul PNL al municipiului Suceava, a spus că lucrările de igienizare şi salubrizare din municipiul Suceava sunt îngreunate de lipsa unui operator desemnat prin licitație.

Departe de a fi finalizată licitația, s-a ajuns la un dezinteres total pentru salubritatea municipiului. Poate și din cauza faptului că Primăria are o datorie destul de importantă către Rosal, aceștia au lăsat-o mai moale cu curățenia. Igienizarea domeniului public în Suceava se face cu personal mult sub numărul de care am avea nevoie.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a recunoscut astăzi, în şedinţa cu şefii asociaţiilor de proprietari, că firma de salubrizare acţionează cu forţe reduse, deoarece municipalitatea nu a achitat datoriile şi pentru că nu ştie dacă va prelua în continuare contractul. În plus, Direcţia Domeniului Public a Primăriei se confruntă cu lipsă de personal, din cauza restricţiilor legislative.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.