Premierul  Ludovic Orban a anunţat că va schimba prefecţii şi subprefecţii, după turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Orban a declarat că i-a lăsat pe aceştia să organizeze alegerile, înainte să-i înlocuiască.

„Îi vom schimba, nu este nicio emoţie. N-am vrut să-i schimbăm ca să nu se spună că vrem să afectăm procesul electoral. Ei pregătiseră alegerile şi i-am lăsat să îşi îndeplinească atribuţiile astfel încât să fie alegeri corecte şi să nu existe niciun fel de problemă. Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Orice Guvern are dreptul de a-şi alege propriii reprezentanţi în teritoriu”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a adăugat că vor urma schimbări şi la şefia serviciilor publice deconcentrate, directorii acestor instituţii urmând a fi evaluaţi.

„Cine nu-şi face treaba poate să-şi facă bagajele. Să nu-şi imagineze cineva că, dacă a câştigat un concurs pe vremea PSD, mă poate împiedica cineva să-l schimb din funcţie, dacă nu e bun, dacă nu-şi face treaba. Îi voi evalua obiectiv, după activitate. O să discutăm caz cu caz”, a declarat Orban.

 

 

 

sursa: realitateadeolt.net

 

2 Responses

 1. Maris_Vratch

  Pe tata lu’ Mandolină-sugiuc il chema Imre Orban și a ajuns numai căpitan de securitate,la Brașov,în perioada 1948-1956… A fost dat afară sau,mă rog,resetat,director la un abator,ceva cu carne de bou,all inclusive. Pe fratele lui îl cheamă Leonard. Pe el cum il cheamă,de-adevăratelea,Ludovic sau Lajos?
  Care este limba sa maternă?
  Cum ar fi ,de exemplu,ca pe premierul guvernului maghiar să-l cheme Popescu,tac’su să fi fost un Gheorghe și,așișderea,să fi fost katona pe la securitatea maghiară,ezact inainte de tărășenia din 1956?

  Răspunde
 2. Maris_Vratch

  P.S.
  Deci pe tac’su să-l cheme Gheorghe Popescu si să cânte,în pauzele de publicitate,la fluier sau din frunză…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.