Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, 27 martie, că Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Județean Suceava, a fost testat pentru coronavirus, înaintea personalului medical, pentru că a fost contact direct cu bolnavi de COVID-19.

„Domnul Flutur este diagnosticat, a fost contact, nu al unei persoane, al unor persoane care au fost diagnosticate pozitiv. Este o decizie cât se poate de corectă, dovadă faptul că este pozitiv. Domnul Flutur este tratat în spital ca orice pacient, are parte de același regim pe care îl are orice pacient din Spitalul Suceava. Orice speculație legată de acest subiect este cinică, care ignoră o situație de fapt în care președintele Consiliului Județean mi s-a părut că a avut o conduită cât se poate de corectă. Este unul dintre cei mai buni președinți de consilii județene, care a manifestat o grijă constantă față de starea de sănătate, față de investițiile pentru spitale. Până la cazurile care au apărut în spitalul din Suceava a susținut un program de investiții extrem de important”, a spus Orban.

3 Responses

 1. Flory

  Rusine sa va fie mințiți cu nerușinare, va bateti joc de noi oameni de rand nu ati invatat nimic pina acum din tot ce s-a întîmplat tot mințiți poporul cu televizorul sa va fie rusine .Domnule Orban, Flutur a declarac singur ca este in salon poate dumneavoastra nu sti auzit acesta declarație si este pe sectia de urologie de ce acolo si nu la infectioase cum sunt ceilalți pacienti.De ce nu fac doctori testele la toti care trebuie si aleg pacienti? Corupția ne ucide voi mincinoși ucideti poporul.

  Răspunde
 2. St. Râmbu

  Totuși,nu vă pierdeți cu firea ,stimați ziariști pupinkuriști (nu dvs.,desigur!) pentru că trebuie rezolvate mai multe chestiuni organizatorice,cum ar fi,de exemplu,ce se întâmplă cu decorația primită de spitalul ( deacum răposatul…) județean de urgență Suceava,„Meritul Sanitar” în grad de cavaler?
  Dar cu platanul uscat plantat de către nește persoane foarte bine intenționate în curtea spitalului,dar cu fântâna cântătoare (acumă cântă a cucuvea,trebuie făcut ceva!) ?
  Ce se va face cu decorația propriu-zisă,va fi tăiată în bucăți repartizate pe la spitalele care existau și inainte de 1960 prin județ/regiune,ce te faci cu titlul de cavaler? Gurile rele spun că domnul Flutur este internat într-o rezervă VIP unde îi prezintă omagiile slugile rămase credincioase și încă neconsolate,ceea ce ni se pare normal pentru că dumnealui era ,oricum,col(r),adică in rezervă,nu?
  Că doar n u era să-l parcheze cu coronavirusul său de VIP raional,de pădurar ajuns,la un loc cu medicii și asistentele atinși de filoxera vulgară a coronavirusului pentru publicul obișnuit,să-l scarmene ăia sau vreun brancardier nervos,când s-ar fi întâlnit la o micțiune de palier,adecă în singura baie cu pișoar de pe etaj de la spitalul „vechi”? Bun,dar a venit,cumva,fie și pe furiș,domnul Râmbu la el,cu portocale și cu ceva schimburi,după legea lui Ohm?

  Iată,pentru cine se face că nu vede/nu știe, cine sunt autorii efectivi ai dezastrului de la spital,la distrugerea singurului spital afectat întregului județ,nu numai imaginii domnului Flutur&Comp.,t’i politrucii și fariseii care s-au pozat plantând copaci uscați în curtea spitalului…Pentru că,așa cum bine zice un alt renegat care a stat pe fotoliul de la CJ,după ce trece ciuma galbenă,spitalul pentru care s-au cheltuit numai pe fântâni,platani și ornamente 70 milioane de euro,va trebui dărâmat și locul ars cu aruncătorul de flăcări… Sau nu este așa?

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.