Ludovic Orban a confirmat, luni, că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Fostul ministru a precizat că își dorește ca PNL să devină „forța politică dominantă în societatea românească”.

„Mi-am anuntat candidatura ferma la functia de presedinte PNL. Perioada urmatoare va fi decisiva. Mi-am depus candidatura la functia de presedinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter si entitate, forta si credibilitate. Ca presedinte al PNL vreau sa fiu garantul unitatii coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este sa transform in bine PNL, astfel incat sa putem sa castigam toate competitiile electorale impotriva PSD. Pentru mine fiecare membru al PNL conteaza, este important, trebuie respectat, trebuie apreciata activitatea sa, fiecare membru al PNL trebuie sa-si exprime punctul de vedere, vointa si are dreptul la o cariera conforma cu efortul si meritele sale. Vreau ca PNL sa devina forta politica dominanta in societatea romaneasca, sa reprezinte Romania dinamica, Romania civilizata, Romania oamenilor care traiesc cinstit pe propriile picioare”, a spus Orban după ce a ieșit de la ședința BPN.

 

O revoluție este pe cale să izbucnească în Partidul Național Liberal. Fostul deputat Ludovic Orban (prim-vicepreședinte al PNL și-a anunțat luni CANDIDATURA pentru șefia formațiunii politice, au declarat surse din partid pentru PSnews.ro.

S-a întâmplat în reuniunea de luni a Biroului Politic Național al PNL. Această ședință este cu atât mai importantă, cu cât în BPN-ul de astăzi liberalii trebuie să-și fixeze calendarul pentru Congresul programat pentru acest an, precum și pentru alegerile din filiale.

După cum vedem, Ludovic Orban se ține de cuvânt: liberalul promisese încă de pe 13 decembrie că, dacă va fi achitat în dosarul pe care i l-a deschis DNA, va face un pas către șefia PNL. Între timp, fostul ministru al Transporturilor a primit deja o soluție favorabilă în primă instanță (pe 31 ianuarie).

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.