Joi, 5 decembrie, la Postul de Poliție Iacobeni s-a primit spre soluționare plângerea E.C. de 36 ani din Vatra Dornei care reclama faptul că la 30.11.2019, a fost agresată de concubinul său D.U. de 50 ani din Dorna Candrenilor, pe raza localității Iacobeni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în cursul anului 2019, reclamanta  a început o relație de concubinaj cu D.U. La scurt timp, D.U. a plecat la lucru în Germania, menținând legătura cu  reclamanta prin telefon ori prin intermediul rețelelor de socializare, timp în care i-a trimis acesteia mai multe sume de bani.  

La 25.11.2019 D.U. s-a întors în țară și a continuat să se întâlnească cu reclamanta cu care își petrecea o mare parte din timp. La scurt timp, între cei doi au apărut  neînțelegeri motiv pentru care reclamata a refuzat să se mai întâlnească cu cel în cauză.

La 30.11.2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce reclamanta se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul DN 17, în centrul localității Iacobeni, D.U. a oprit autoturismul pe care îl conducea lângă aceasta și a coborât din mașină, apropiindu-se de ea, după care a început o discuție care a degenerat, ocazie cu care reclamanta susține că a fost lovită de acesta. 

Deși nu a sesizat imediat poliția, reclamanta s-a prezentat la CML Câmpulung Moldovenesc la 04.12.2019 și în urma examinării s-a stabilit că aceasta prezenta leziuni ce necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale, după care a formulat plângere penală împotriva lui D.U. pentru săvârșirea infracțiunii de lovire. 

Având în vedere relația dintre cei doi, s-a procedat la evaluarea situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc  în urma cărora a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru D.U., începând cu 05.12.2019, ora 18.30, pe o perioadă de 120 ore respectiv 5 zile, cu interdicția de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de reclamanta E.C. și de copilul de doi ani al acesteia, rezultat dintr-o altă relație, până la 10.12.2019 la ora 18:30.

În cauză a fost întocmit dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea ori alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.