Marți, 5 noiembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au fost sesizaţi de A. A. de 32 de ani, localnică, despre faptul că la orele 08:25 a fost așteptată, urmărită și amenințată de concubinul ei, P. I., de 54 de ani, din comuna Vama. Femeia nu a fost lovită, iar după ce s-a încuiat pe interior la domiciliu, P. I. a plecat de la fața locului.

Anterior, în data de 27 octombrie 2019, A. A. declară că a fost lovită de către P. I., în timp ce se afla în autoturismul cu care se deplasau pe raza județului Harghita.
Din ziua de 02 noiembrie 2019 A. A. a plecat de la domiciliul concubinului revenind la domiciliul ei din Vatra-Dornei unde locuiește cu cei doi copii minori ai săi și cu părinții ei.
P. I. a încercat insistent să o contacteze pe A. A. prin telefon și mesaje pentru a relua relația cu acesta și pentru a o convinge să revină la locuința lui.
Văzând că femeia nu dorește să mai continue relația. P.I. s-a deplasat pe raza mun. Vatra-Dornei în dimineața zilei de 05 noiembrie 2019, așteptând-o în dreptul căminului de pe str. Unirii din localitate unde aceasta a refuzat să stea de vorbă și a fugit spre locuința ei de domiciliu.
În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.
Urmează a se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.