Duminică, 3 noiembrie, la orele 6:40, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către un bărbat de 47 ani din Suceava cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 21 ani provoacă scandal la adresa de domiciliu. Ulterior reclamantul a menționat că dorește să formuleze plângere pentru distrugere și amenințare, fapte petrecute în data de 2.11.2019.  

În ziua de 2.11.2019, în jurul orelor 23:00, tânărul s-a certat cu tatăl său la adresa de domiciliu din municipiul Suceava, împrejurare în care primul dintre aceștia a distrus ușa unei camere. Totodată i-a adus amenințări tatălui. Pentru acest motiv, în dimineața zilei de 3.11.2019, bărbatul a formulat plângere. 

 Cercetarea la fața locului a confirmat faptul că la imobil este distrusă o ușă, iar persoana vătămată nu a reclamat producerea altor distrugeri cu excepția ușii. 

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui tânărului, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile (120 ore) începând cu data de 3.11.2019 la orele 11.00 până la data de 8.11.2019, la orele 11:00.

Ulterior tânărului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, totodată fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia.

 Valoarea prejudiciului creat în urma distrugerii ușii a fost evaluat la suma de 200 lei.       

 S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.       

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.