Marți, 10 iunie, la sediul Primăriei municipiului Rădăuți, s-a desfășurat ședința de lucru convocată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași, ca urmare a emiterii Ordinului de începere a lucrărilor la obiectivul de investiție „Centura municipiului Rădăuți”.

La întrunire au participat reprezentanți ai constructorului S.C. SPEDITION UMB S.R.L. Bacău și reprezentanți ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, ocazie cu care au convenit la predarea amplasamentului către constructor în vederea începerii execuției lucrărilor conform contractelor nr. 47/27.05.2011 și 169/10.11.2017 – Lucrări suplimentare conform proiect tehnic, începând cu data de 24 iulie 2018.
Pentru această lucrare, constructorul s-a angajat că vor lucra peste 500 de muncitori, lucrare care se va efectua integral pentru tot inelul de centură și nu pe tronsoane.
Primăria municipiului Rădăuți a precizat că urmează ca în cel mai scurt timp cetățenii afectați de trecerea acestui drum să își primească contravaloarea terenului dezafectat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.