Personajul propus astăzi pentru nominalizarea de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este cunoscut de mulți ani atât în politică, cât și în administrație. Orest Onofrei este cunoscut, cu precădere, ca „domn prefect”, și asta pentru că a ocupat funcția amintită și a avut o serie de realizări la cârma instituției. Apoi, domnul Onofrei ne-a reprezentat și […]

Personajul propus astăzi pentru nominalizarea de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este cunoscut de mulți ani atât în politică, cât și în administrație. Orest Onofrei este cunoscut, cu precădere, ca „domn prefect”, și asta pentru că a ocupat funcția amintită și a avut o serie de realizări la cârma instituției. Apoi, domnul Onofrei ne-a reprezentat și în Parlamentul României, fiind ales senator pe listele Partidului Democrat Liberal.

Ideea de a-l nominaliza astăzi pe Orest Onofrei nu ne-a venit în urma vreunei mega realizări recente ale acestuia, însă CV-ul îl recomandă. În plus, una dintre ultimele declarații ale acestuia a dovedit coloana vertebrală de care dă dovadă. Cu toate că este bine cunoscut faptul că prefecții sunt numiți politic, Orest Onofrei este singurul care a recunoscut-o fără nicio ezitare, în condițiile în care însuși domnia sa a ocupat această funcție și există posibilitatea oricând ca PDL-ul să se întoarcă la guvernare.

Una peste alta, este candidatul lansat de PDL pentru alegerile europarlamentare, cu toate că locul prins pe listă nu este unul demn de experiența lui Orest Onofrei. Dacă s-a trâmbițat mult și bine că partidul îl va promova pe un loc eligibil, dacă știm deja că există relații serioase și solide la centru, având în vedere că liderii locali sunt implicați activ în viața politică, ne întrebăm cum este posibil ca Suceava să nu aibă un loc în primii trei de pe lista europarlamentarilor? Bineînțeles, altcineva în afară de Orest Onofrei cine ar putea candida? Actualul europarlamentar de Suceava îl puteți urmări la rubrica BUFONUL NOSTRU și este absolut evident că nu mai putea fi o opțiune pentru Suceava. Ori, atâta timp cât Orest Onofrei a dovedit pe parcursul anilor că poate reprezenta cu mândrie județul nostru oriunde este delegat, sau ales să o facă.

Avem convingerea că Orest Onofrei poate deveni parlamentarul nostru european, motiv pentru care îl nominalizăm pe acesta drept CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pentru întreaga activitate.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.