️️Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a informat că Organizația de Management al Destinației Țara Dornelor, primul parteneriat public-privat de profil turistic, încheiat între 9 unități administrativ-teritoriale din Țara Dornelor, 13 agenți economici din Vatra Dornei și Romontana, a fost avizată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.
Ne bucurăm de această reușită, care promite lucruri frumoase pentru întreaga zonă și urăm succes noii organizații în viitoarele demersuri și proiecte!”, a spus primarul Ilie Boncheș.

Reamintim că pe 30 ianuarie 2019 a fost aprobată în Consiliul Local Vatra Dornei,  hotărârea de înființare a ORGANIZAȚIEI DE MANAGEMENT A DESTINAȚIEI „ȚARA DORNELOR”. Statutul organizației, structura de conducere, finanțarea și obiectivele au fost structurate respectând prerogativele Legii nr. 275 din 23 noiembrie 2018 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 15/2017 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România.

Organizaţiile de Management al Destinaţiilor (OMD) sunt de interes major pentru industria turismului din România, deoarece numai aşa va putea fi dezvoltată această industrie, consideră reprezentanţii organizaţiilor patronale din domeniu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.