Fostul manager al Spitalului Fălticeni, economistul Mircea Lupu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

Mircea Lupu a fost găsit miercuri dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia, iar până în acest moment, nimeni nu ştie cauza decesului.
Colegii de partid au acceptat cu greu idea că Mircea Lupu,nu se mai află printre ei. Totodată şi angajații Spitalului Municipal Fălticeni au arborat la intrare un steag negru.
Mircea Lupu a venit a venit cu transfer la Spitalul Municipal Fălticeni,în ianuarie 1996, ocupând funcția de șef al biroului de aprovizionare. Patru ani mai târziu, în ianuarie 2000, a fost numit director administrativ al instituției medicale. În perioada iunie – octombrie 2010, economistul Mircea Lupu a asigurat interimatul la conducerea spitalului, în locul doctorului Adrian Sigmund.
Pe 1 octombrie 2010 el preia funcția de manager al Spitalului Municipal Fălticeni, post pe care îl va ocupa până pe 31 octombrie 2013.
Mircea Lupu a fost angajat al Fabricii de Amidon, Filaturii de In și Cânepă din Fălticeni, după ce anterior lucrase la Avicola Roman și Autobaza Transporturi Iași.
Mircea Lupu va fi înmormântat duminică, 22 martie, la cimitirul Bisericii Grădini.
Mircea Lupu s-a născut la Fălticeni pe 7 noiembrie 1955.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.