Echipa TNL Rădăuți a fost reprezentată în acest weekend la București de Președintele Tibeică Silviu Cătălin, Secretarul General Andrei Mihai Cenuşă, Vicepreședintele Eduard Neacsu și Ioan C. Motrescu în cadrul evenimentului organizat de Tineretul Național Liberal, TNL Tech Hub Smart Administration.

„În cadrul evenimentului am avut ocazia să învățăm cum să implementăm proiecte de administrație locală Smart de la oameni de succes din cadrul organizației precum: Ludovic Orban, Mara Mareş, Violeta Alexandru, Emil Boc.

Mulțumim domnișoarei președinte deputat Mara Mareș pentru invitație și tuturor celor implicați în organizare. Evenimentul a fost unul foarte reușit și s-a ridicat la nivelul așteptării.

În final dorim să-i mulțumim domnului deputat Dumitru Mihalescul, prietenul tinerilor rădăuțeni, cel care ne ghidează pașii în politică zilnic și fără de care nu ar fi fost posibilă această deplasare.

Evenimentul de astăzi ne-a determinat să facem tot posibilul pentru a implementa și în municipiul Rădăuți proiecte de administrație locală Smart în momentul în care vom deveni aleși locali cu ajutorul lui Dumnezeu”, au transmis reprezentanții TNL Rădăuți.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.