Colegiul Silvic „Bucovina” va deveni vineri, 8 noiembrie, Westeros, spațiul de luptă pentru puterea și controlul absolut asupra celor opt regate, într-o poveste epică despre duplicitate și trădare, despre noblețe și onoare, despre victorii și triumf.

Povestea despre onoare, povestea de fantezie cu iz medieval din jurul Tronului de Fier, din Urzeala Tronurilor, va fi reînviată pe scena de la Bucovina Grand Salon! Muzica din „Game of Thrones” vă va seduce simțurile auditive, iar fundalul medieval și atmofersa vor fi șansa voastră de a ieși din banalul cotidian.

Organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Silvic „Bucovina” vă invită să participați la lupta dintre dintre familiile Stark, Lannister, Greyjoy, Baratheon, Targaryen, Arryn, Tyrell și Frey, pentru castigarea Tronului de Fier si a titlului de Miss si Mister Boboc CSB, 2019.

„În cadrul evenimentului avem invitați tot unu si unu! NANE, artistul care a ajuns, pas cu pas, în topuri și ne-a încântat mereu cu mesajele pe care le transmite prin piesele sale! G-Power, o trupă de dans, din care face parte și câmpulungeanca noastră, Ruxandra Laza, si care ne va aduce pe scena ritm, mișcare, muzică și bucurie! Prețul biletului este de 35 de lei, iar afterparty-ul va avea loc după bal, începând cu orele 00:00 , la Bucovina Grand Salon”, au transmis organizatorii.

Intrarea se va face pe baza brățării de la bal. În cazul în care nu aveți brățară , prețul este de 15 lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.