L-a amenințat cu pistolul din cauza unui conflict în trafic!

Un bărbat de 54 ani din Grănicești, a fost amenințat cu un obiect ce părea a fi o armă în fața locuinței sale, de către un tânăr de 26 ani din localitate.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict datorită unei şicane în trafic produse în noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 00.30, pe raza satului Slobozia Sucevei.

În urma activităților desfășurate de către poliţiştii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți și ai Postului de Poliție Grănicești, a fost ridicată de la tânăr o armă cu care acesta l-a amenințat pe bărbat.

Cu privire la provenința acesteia, făptuitorul a declarat că a achiziționat-o dintr-un magazin de specialitate din străinătate și a adus-o la domiciliu în 10 august, când a revenit în ţară.

Arma urmează a fi expertizată de către specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Suceava, iar prin sprijinul Serviciului Arme, Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava, urmează a fi stabilită categoria din care face parte respectiva armă, având în vedere faptul că țeava acesteia este obturată din construcție.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.