OSF Global Services organizează, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, cea de a doua ediţie a concursului OSF – USV Hackathon, în perioada 12-16 decembrie.

În concurs s-au înscris 12 echipe – 3001, Tesla Squad, Cyborg Rebels, Code Busters, ACSM Team, Electro Hammer, Hybrid Minds, Ravenclaw, Mighty Blue, Coding: „Out of Bounds”, Hack trick şi Hacodeck, formate dintr-un total de 54 de studenţi care doresc să îşi demonstreze talentul şi imaginaţia.
În data de 12 decembrie s-a dat startul competiției prin prezentarea temei de concurs, „The Facebook Messenger Bot Challenge”, și a soluţiei demonstrative. Echipele vor avea la dispoziţie cinci zile pentru a construi o aplicație care va utiliza Facebook Messenger Bot API. Echipa OSF a furnizat o aplicaţie demo care trimite întrebări trivia unui utilizator care răspunde și adună puncte, exemplificând ceea ce poate face un API. Ulterior, studenţii vor aloca ore de programare intensivă în scopul dezvoltării proiectului propus. Mentorii OSF vor veni în sprijinul echipelor pentru a acorda suport dedicat.
Prezentarea lucrărilor, jurizarea și premierea sunt planificate pentru 16 decembrie.
Concurenţii vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs, vor câștiga premii în bani și vor beneficia de șansa unei angajări viitoare în cadrul companiei.
OSF – USV Hackathon este un proiect care încurajează și cultivă gândirea creativă și spiritul inovativ al studenților cu pregătire specifică, completându-le cu noțiuni de leadership, marketing sau management.

osf-usv osf-usv2

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.