O tânără de 19 ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat poliția luni, 20 octombrie, la ora 17.04, despre faptul că în cursul zilei, în timp ce se afla într-un restaurant din localitate, a fost înșelată de un bărbat necunoscut, cu ocazia schimbului unei sume de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că partea vătămată lucrează ca ospătar la restaurant, iar în ziua respectivă, în jurul orei 16.30, în local a intrat o persoană de sex masculin, care a rugat-o să-i schimbe o sumă de bani în bancnote mai mari. Persoana vătămată a fost de acord și a primit de la acesta un teanc de bancnote de 10 lei, pe care le-a numărat și a constatat că sunt în sumă de 390 de lei.

Tânăra a returnat suma de bani bărbatului, iar acesta a mai adăugat o bancnotă de 10 lei, după care a numărat banii de față cu aceasta, spunându-i că sunt 400 de lei. Persoana vătămată a primit suma de bani și i-a oferit bărbatului în schimb bancnote mai mari, iar după plecarea acestuia, a constatat faptul că a fost înșelată cu suma de 120 de lei, motiv pentru care a sesizat poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.