Personajul politic despre care vorbim în acest material este unul destul de interesant, având în vedere istoricul politic al domniei sale, cel puțin la nivel de județ. Acesta a fost trimis de la Centru pentru a candida în Suceava, inițial din partea Partidului Verde, devenind apoi, fără probleme, PSD. Astfel că, la alegerile parlamentare de […]

Personajul politic despre care vorbim în acest material este unul destul de interesant, având în vedere istoricul politic al domniei sale, cel puțin la nivel de județ. Acesta a fost trimis de la Centru pentru a candida în Suceava, inițial din partea Partidului Verde, devenind apoi, fără probleme, PSD. Astfel că, la alegerile parlamentare de anul trecut, Ovidiu Iane a devenit deputat de Suceava fără eforturi consistente și se mândrește cu oamenii din colegiul lui, pe care îi vizitează tot mai rar. Dacă în campania electorală acesta nu prea a avut timp de București, imediat ce a câștigat colegiul, acesta nu prea mai are timp de Suceava.

Zecile de proiecte pe care le promitea oamenilor din colegiul uninominal numărul 7 au rămas suspendate, iar deputatul ajunge mai ușor prin Taiwan, decât în teritoriu. De la Vicov până la Solca, nimeni nu mai aude nimic de distinsul parlamentar. Nu mai vorbim de comunicate de presă, de proiecte propuse sau de promisiuni respectate. Dacă orașul Solca era pe lista de priorități în materie de investiții și proiecte noi, Iane a abandonat această zonă, însă nu în favoarea altei localități din colegiu, ci în favoarea unui „scaun” stabil în Parlament.

Vă prezentăm, pe scurt, situația deputatului USL de Suceava, Ovidiu Iane, pentru a vă convinge că nu trăiește din indemnizația de parlamentar, motiv pentru care, probabil, nici nu se „omoară” cu problemele din colegiu.

Conform declarației de avere, Ovidiu Iane obține un venit anual de 1.583.948 lei din firma Indaco, care reprezintă dividentele, un salariu de aproape 30 de mii de lei, plus indemnizația de deputat.

Conform revista22.ro, Indaco, firma deputatului sucevean a încheiat anul trecut cinci contracte din fonduri publice cu Tribunalul Bucureşti, Ministerul Economiei, Ministerul Justiției și Banca Națională a României, în valoare totală de 2.871.495 lei. În afară de firma Indaco, Ovidiu Iane mai deține acțiuni la alte 6 firme și restaurantul Mediolanum. Cât despre avere, ea este de invidiat. Un teren de 39.000 mp în Câmpina, altul de 1624 mp în Bucureşti și 835 mp în Valea Doftanei, 2 case în Bucureşti de 100 mp și 260 mp, 2 apartamente tot în București și o casă de vacanță în Valea Doftanei.

După cum se poate observa, situația deputatului sucevean este una „roză”, însă nu putem spune același lucru și despre colegiul acestuia.

Pentru toate aceste lucruri, redacția SuceavaL!VE îi acordă titlul de BUFONUL NOSTRU deputatului de Suceava PSD, Ovidiu Iane.

Redacția întreabă: Mulțămit?

Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.