Candidaţii Ovidiu Donţu – pentru Senatul României şi deputatul Ioan Stan – pentru Camera Deputaţilor, în prezenţa primarului comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, au sfinţit sediul noului Centru Medical. Acest eveniment a strâns peste 700 de persoane în Căminul Cultural din localitate

După sfinţire, a urmat un spectacol în incinta Căminului Cultural din comună, unde au participat peste 700 de persoane. În cuvântul său către cetăţeni, Ovidiu Donţu a afirmat că această comună, compusă din 9 localităţi, este una dintre cele mai importante unităţi administrative ale judeţului şi merită toată atenţia actualului şi viitorului guvern USL. Candidatul a promis că în viitorii 4 ani de activitate în Senatul României, va sprijini prin proiecte şi investiţii administraţia locală a comunei. Cetăţenii comunei Cornu Luncii, întrebaţi de primarul Gheorghe Fron, cu cine au de gând să voteze pe 9 decembrie, au răspuns la unison: „Cu  USL”!

 La evenimentul din comuna Cornu Luncii a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Acesta a declarat că susținerea domniei sale pentru cei doi candidaţi este totală şi a cerut celor prezenţi în sală să îi voteze pe 9 decembrie pe candidaţii USL.

La Valea Moldovei, candidaţii USL primiţi de peste 500 de cetăţeni ai comunei

Un concert de excepţie al Ansamblului “Ciprian Porumbescu” din Suceava. Evenimentul a fost organizat de candidaţii USL, Ovidiu Donţu – pentru Senat şi Ioan Stan – pentru Camera Deputaţilor.

Locuitorii comunei Valea Moldovei au fost încântaţi de spectacolul oferit de membrii ansamblului, dar şi de prezenţa în comuna lor a celor doi candidaţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.