Ovidiu Donţu doreşte finalizarea lucrărilor la sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi la campusul şcolar de la Liceul cu Program Sportiv.

Senatorul PSD de Suceava a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, condus de Liviu Dragnea, alocarea fondurilor necesare reluării şi finalizării lucrărilor.

Lucrările de realizare a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” au început odată cu demararea Programului de reabilitare şi refuncţionalizare a bazei sportive, la acel colegiu.

Parlamentarul social-democrat consideră că acest colegiu merită o sală de sport nouă, deoarece numărul de elevi ce sunt şcolarizaţi este destul de mare, iar rezultatele vorbesc de la sine.

„La acest colegiu sunt şcolarizaţi anual peste 800 de elevi în peste 27 de clase, la care predau 65 cadre didactice. Rezultatele colegiului vorbesc de la sine: ultimele medii de admitere sunt peste 9,60, promovarea la bac este în jur de 98% şi mai mult de 120 elevi sunt olimpici. În consecinţă, acest colegiu merită să aibă şi un spaţiu destinat activităţilor sportive şi nu numai”, a declarat Donţu.

În ceea ce priveşte lucrările de la Liceul cu Program Sportiv, acestea sunt efectuate în proporţie de 48%, în timp ce plăţile sunt efectuate în proporţie de 38%.

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, a făcut trei demerse cu privire la aceste două investiţii, primul a fost făcut în noimebrie 2013, iar cel de-al doilea iulie 2014.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.