Fostul viceprimar al municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei, cel care este astăzi președintele Organizaţiei PNL Rădăuţi, s-a arătat deranjat de modul în care se face administrație la Primăria Rădăuți. Acesta a subliniat faptul că, se ține cont foarte mult de culoarea politică atunci când se iau decizii care îi privesc pe rădăuțeni.

„Am și eu un angajament față de oamenii din municipiul Rădăuți și față de colegii mei din PNL de acolo. Mă interesează foarte mult să ajungem într-un climat de stabilitate și de sănătate politică și administrativă. Din păcate, ceea ce se întâmplă astăzi la Rădăuți pare a fi doar o perpetuare a anumitor obiceiuri. Am avut ocazia să văd proiecte de hotărâre la limita legalității. Pentru a ne pronunța mai clar însă, am solicitat o opinie și din parte Prefecturii, pentru a vedea exact ce lucruri se împart doar pentru a forma o majoritate în Consiliul Local Rădăuți. Este o grozăvie și ce se întâmplă la Spitalul Municipal Rădăuți. Mi-era greu să cred că mai trăim în 2016 așa ceva: pentru asigurarea unei majorități în CL, să faci un asemenea troc și să ajungi în situația în care un om este potrivit pentru o funcție și a demonstrat cu cifre că își face treaba de manager să fie scos pur și simplu, printr-o dispoziție a primarului. Culmea este că a fost înlocuit cu un consilier local care clama în campaniile electorale nevoia unui mediu stabil în Rădăuți”, a declarat Ovidiu Doroftei.

ovidiu doroftei

Liderul PNL Rădăuți a mai spus că au existat situații la Rădăuți în care, lucrările erau începute fără  să existe o Hotărâre de Consiliul Local, în prealabil.

„Probabil, Partidul Social Democrat, prin primarul pe care îl au la Rădăuți, crede că mai poți păcăli oamenii cu un strat de asfalt. La Rădăuți se asfaltează niște artere principale, se cheltuie mulți bani din bugetul primăriei, iar rădăuțenii care au fost marginalizați până acum, vor rămâne în continuare așa. Acesta este un semnal de alarmă, pentru că nu putem continua așa”, consideră Doroftei.

În încheiere acesta a subliniat faptul că, este nevoie de mai multă implicare din partea Primăriei Rădăuți, pentru ca lucrurile să intre în normalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.