Consilierul judeţean Ovidiu Milici, fost vicepreşedinte PSD, purtător de cuvânt al social democraţilor şi cel care a lovit în PD-L preţ de câţiva ani trece acum în tabăra celor pe care i-a persiflat. După zeci de declaraţii în care îşi exprimă părerea proastă pe care o are vis-a-vis de “partidul în implozie” PD-L, Milici face pasul şi candidează la camera deputaţilor din partea … PD-L.

Milici nu şi-a explicat încă gestul, însă a declarat că în scurt timp va trimite un comunicat de presă prin care îşi va explica gestul. Persoane apropiate consilierului judeţean, până mai ieri din PSD, spun că acesta s-a săturat să nu se întâmple nimic în partidul pe care la slujit, motiv pentru care şi-a dorit o schimbare. Ovidiu Milici a declarat că decizia lui trebuie acceptată, nu înţeleasă. Se pare că propunerea de a candida din partea Alianţei România Dreaptă nu a venit din partea însăşi a consilierului judeţean, ci este vorba de un intermediar care l-ar fi recomandat celor de la Forţa Civică. În continuare puteţi citi motivaţia fostului purtător de cuvânt de la PSD.

Prin intermediul acestui comunicat de presă vreau să aduc la cunoştinţa opiniei publice că, începând de astăzi, 4 octombrie 2012, după o activitate de 11 ani, am decis să demisionez din calitatea de membru PSD, de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD şi de purtător de cuvânt.

 Cred că gestul meu nu trebuie explicat. Sunt sigur că este înţeles de toţi colegii şi prietenii mei şi de toţi sucevenii care mă cunosc.

Vreau să-mi cer scuze public faţă de toţi cei care au apelat la mine de când USL  a preluat guvernarea centrală şi locală solicitîndu-mi sprijinul. Aşa cum mă cunoaşteţi nu am dat niciodată în a mă implica în rezolvarea problemelor semenilor mei. Am crezut că va fi mult mai uşor, USL-ul avînd acum pîrghiile de putere. M-am înşelat şi am înşelat şi aşteptările multora deoarece se pare că nimic nu se poate rezolva.

Motivele demisiei mele sunt mai multe şi ar fi multe de spus. Însă vreau să-mi păstrez decenţa şi bunul simţ precum şi respectul faţă de marea majoritate a foştilor colegi din PSD şi de aceea mă abţin de la detalii.

Cred că pot să pornesc un proiect politic nou, cred că într-adevăr şi în politică se poate vorbi de onestitate, de respectarea promisiunilor date, de faptul că trebuie şi eşti obligat să nu înşeli speranţele oamenilor care ţi-au dat votul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.