Consilierul primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, profesorul Ovidiu Milici, a transmis un mesaj prin care critică dur modul în care o parte dintre membrii USR Suceava au ales să acționeze. Acesta a subliniat că, în pofida faptului că useriștii au fost de acord cu propunerile municipalității privind roata panoramică si renovarea sălii de ședințe a Consiliului Local, își continuă demersurile absurde de inițiere a unui referendum pentru demiterea primarului.
De altfel, Ovidiu Milici, își susține punctul de vedere cu documente.
„La viața asta a mea am văzut multe în politică….Destule, poate chiar prea multe!
Însă ceea ce am putut să văd astazi, din partea unei grupări din USR Suceava, este cu mult sub limita minimă a bunului simț și a fariseismului de cea mai joasă speță!
O mână de oameni din USR, dorind să iasă din anonimat și mizând pe dezinformarea intenționată a sucevenilor, intenționează să inițieze un referendum de demitere a primarului motivat de faptul că Suceava nu are nevoie de sală modernă de ședințe și de roată panoramică.
SUCEVENII ȘI OPINIA PUBLICĂ TREBUIE SĂ ȘTIE:
– TOȚI CEI 3 CONSILIERI LOCALI AI USR SUCEAVA AU VOTAT ”PENTRU” la proiectul de hotărâre referitor la modernizarea sălii de ședințe a Primăriei Suceava!!!
– la proiectul de buget în care era inclusă și investiția referitoare la roata panoramică, 2 DIN CEI 3 CONSILIERI USR AU VOTAT PENTRU ROATA PANORAMICĂ!!!
Prezint public sucevenilor, în fotografiiile din postare, votul negru pe alb a celor de la USR care confirmă ADEVĂRUL celor susținute de mine!
Citiți și vă cruciți, oameni buni!
Acum ceva vreme, prin reprezentanții tăi în Consiliul Local, VOTEZI PENTRU aceste proiecte iar acum tot pentru aceleași motive vrei să inițiezi referendum? E DE NOAPTEA MINȚII!
E de notorietate faptul că mare parte a celor din USR sunt fără de Dumnezeu!
Însă atâta ipocrizie și fariseism deșănțat mie încă nu mi-a fost dat să văd!
Se muncește la proiecte și investiții fundamentale și de durată pentru Suceava, se fac eforturi și sacrificii și vin o mână de neaveniți să spurce în cel mai abject mod toate acestea, mințind și manipulând ! SĂ VĂ FIE RUȘINE!
Vreți, nu vreți, Suceava se dezvoltă, Suceava merge într-o direcție bună, Suceava este frumoasă! Iar marea majoritate a sucevenilor știu asta!
Gânduri bune tuturor!”, a transmis Ovidiu Milici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.