Ovidiu Milici, consilier local ALDE Suceava, a reacționat la ultimele declarații făcute de viceprimarul Lucian Harșovschi în legătură cu Parcul Șipote.

„Pentru o corectă informare a cetăţenilor municipiului Suceava, în calitate de cetăţean şi de consilier local al ALDE Suceava , mă văd nevoit să reacţionez la ultimele declaraţii pe care domnul viceprimar Lucian Harşovschi le-a făcut în spaţiul public referitor la Parcul Şipote”, a declarat Milici.
Acesta susține că a observat cu surprindere că cei din fostul PDL, aflați acum în PNL, își asumă activitatea și istoria PNL înainte de a fi ei membri ai PNL.
Constat că Lucian Harșovschi, vechi membru PD, pune acum în dreptul lui Ion Lungu proiectul inițiat de deputatul ALDE Alexandru Băișanu încă în urmă cu șase ani.
Atunci, deputatul Băișanu, împreună cu fostul secretar de stat pentru Păduri, Gelu Puiu, a introdus în Codul Silvic, noțiunea de pădure-parc fără de care Parcul Șipote nu putea să treacă în administrația Primăriei Suceava”, a mai declarat Ovidiu Milici.
Consilierul a reamintit că la vremea respectivă deputatul Alexandru Băișanu era liderul PNL Suceava și a gândit acest proiect în doi pași: primul pas prevedea includerea noțiunii de pădure-parc în Codul Silvic, iar al doilea pas a fost proiectul de trecere în administrarea localităților a pădurilor –parc.
„La acea vreme PDL și Ion Lungu s-au opus acestui proiect. Îl rog pe domnul Harșovschi să nu-și mai laude șeful pe care în realitate îl uzurpează, dorind să fie candidatul PNL la Primăria Suceava susținut de o facțiune PDL”, a conchis Ovidiu Milici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.