Ieri, membrul Partidului Alianța Liberarilor și Democraților, Ovidiu Milici, și-a făcut validarea publică ca președinte interimar al organizației municipale ALDE Suceava. Acesta a precizat că atunci când s-a alăturat organizației ALDE, a știut că a făcut o alegere bună.

„Valoarea unui partid este dată de calitatea oamenilor care fac parte din acest partid. La ALDE Suceava pot spune că am găsit oameni hotărâți, determinați, oameni cu calitate. ALDE Suceava este cu mult peste PSD și PNL. Spun acest lucru deoarece echipa ALDE de la Suceava nu a avut niciun fel de contestație la listele pentru semnături sau ale candidaților la Consiliul Local Suceava, deși volumul de muncă a fost la fel”, a declarat Ovidiu Milici.

Acesta a adăugat că echipa ALDE Suceava, în materie de management organizațional și politic, a demonstrat că imposibilul este posibil. ALDE este deja o certitudine și va avea un cuvânt greu de spus la alegerile din 5 iunie, datorită sondajelor de opinie efectuate în cursul săptămânii trecute.

„Ca target politic, organizația municipală are două mari obiective: primul dintre ele este câștigarea Primăriei Suceava, iar candidatul ALDE, Ștefan Alexandru Băișanu va deveni primarul Sucevei. Un alt obiectiv, la fel de important, este câștigarea a cât mai multor mandate de consilieri în cadrul Consiliului Local Suceava, astfel încât ALDE Suceava să devină o voce distinctă, o voce credibilă în ceea ce privește luarea deciziilor și hotărârilor ce țin de o bună guvernare locală și de o bună administrație pentru suceveni”, a mai declarat Milici.

Ovidiu Milici s-a înscris în organizația ALDE Suceava în urmă cu două luni, în urma demisiei din Partidul Mișcarea Populară.

One Response

  1. Cetatean_turmentat

    Trebuie sa fim corecti si sa spunem cu sinceritate:practic,nu exista in municipiu atatea organizatii municipale de partid pe cate le-ar putea conduce domnul Milici care,mai intai, le cauta la oua,le dramaluieste,le conduce(pe rand!) cat le conduce apoi le da in vileag,precum ca ah,cat de urat pute pe-acolo,sa nu spun eu mai multe, precum si alte povestiri. De altfel,daca te uiti atent in ochii sai,pe la conferintele sale de presa, il vezi sticlindu-i ochii ca la mâţ,dupa cum se zice in Bucovina,ceea ce este semnul cert al flacarii care il mistuie,politic,pe dinauntru spre facere de bine,cu toate complicatiile legate de aceasta sintagma…
    Altfel spus,domnul Milici este ca toarta de la cana,nu poti spune cu certitudine pe care parte este – stanga sau dreapta,ca o data se intoarce si te face de ras… De aia nu-l vezi des,pe la conferinte de presa,cu aceeasi sigla in spate,de aia nici nu este plictisitor… Sigur,acum a nimerit cel mai bine,la domnul Baisanu,care o sa-i explice, intr-o pauza de publicitate, cum e cu atacul cavaleriei poloneze de la Pomorze,alte nazdravanii care l-a facut oarecum celebru pe domnul Baisanu…
    Pacat de domnul Tariceanu,unul dintre ultimii mohicani ai politicii adevarate si decente din Romania,ca si-a pus in cârd cu unii…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.