Senatorul Partidului Social Democrat, Ovidiu Donțu a depus o interpelare adresată ministrului Transporturilor, Petru Sorin Bușe, în care îi solicită acestuia realizarea cât mai urgentă a rutelor ocolitoare din Fălticeni și Gura Humorului.

„Master Planul a fost elaborat la un anumit moment, pe baza celor mai bune informații disponibile la acea dată și având ca fundament un proces robust de evaluare a diverselor proiecte propuse. În timp au apărut schimbări și evoluții cu impact asupra costurilor, standardelor și performanțelor fiecărui proiect de infrastructură propus”, a subliniat Donțu în interpelarea depusă.

Totodată, senatorul PSD a menționat că pentru județul Suceava, pe lângă obiectivele existente în Master Plan, sunt necesare și urgente noile obiective: varianta ocolitoare a municipiului Fălticeni și varianta ocolitoare Gura Humorului.

„Solicităm introducerea în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și în planul de implementare a variantei ocolitoare Fălticeni și Gura Humorului”, a subliniat Donțu.

În interpelarea depusă în Parlamentul României, senatorul PSD dorește să afle în cât timp Ministerul Transporturilor ar putea să introducă în MPGT și în planul de implementare cele două rute ocolitoare. Totodată, senatorul vrea să știe în cât timp va putea Ministrul Transporturilor să prioritizeze aceste investiții pentru a se regăsi în obiectivele de investiții pe anul 2017 finanțate de la bugetul de stat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.