„Una spunem și alta fumăm”, pare că este deviza la Primăria Orașului Broșteni, care, potrivit anunțului publicat chiar de aceasta pe site-ul de licitații, a oferit 751 pachete în preajma sărbătorilor de iarnă.

Potrivit aceluiași anunț, care poartă denumirea „pachet Cadouri Craciun pentru elevi”, cadourile ar fi trebuit să fie destinate, după cum v-ați dat seama, ELEVILOR.

Descrierea pachetului „pentru elevi” a strecurat , însă, printre cărți, dulciuri și jucării,  și produse care nu sunt chiar pentru elevi:  vin PREMIAT și cafea  JACOBS KRONUNG.

Pentru aceste „pachete Cadouri Craciun pentru elevi”, care, probabil nu au fost doar pentru elevi, ci și pentru angajați, și doar au fost introduse în anunțul pentru cadourile copiilor, Primăria Orașului Broșteni a plătit 25.629,96  RON (5.178,82  EUR) .

Primăria Orașului Broșteni nu este prima din județ, sau din țară, care oferă cadouri de Crăciun, însă, se află în top din punct de vedere al sumei investite în acest sens, și, este singura care a încercat să recompenseze și adulții, din bani publici, dar să nu apară nicăieri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.