Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost luată cu asalt de utilizatorii din mediul online, după ce fostul lider PSD a scris o postare de 1 Decembrie, din Penitenciarul Rahova.

“La mulți ani, România! Țara mea dragă,
Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.
De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.
Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!
Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!
Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!
Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!
La mulți ani, România!”, a scris Dragnea pe Facebook.

În doar câteva ore, postarea a strâns peste 6.000 de comentarii. Dacă mulți internauți i-au urat lui Dragnea la mulți ani de Ziua Națională și i-au mulțumit pentru mandatul din fruntea PSD, au fost și voci critice, care au avut mesaje dure pentru fostul lider social – democrat.

Ati fost prefect si apoi presedinte de consiliu judetean în Teleorman mai mult de 15 ani. Ce ati facut pentru acel judet?
Daca iubeati Romania asa cum pretindeti, ati fi facut treaba in acel judet. Nu ar fi stagnat in saracie si in decadere morala, nu ar fi fost unul dintre cele mai sarace judete, cu una dintre cele mai mari rate ale pierderii de populatie.
Va autovictimizati, dar victimele adevarate sunt cetatenii acelui judet. Si cetatenii Romaniei!.

—————————————–

Multumesc dragul meu Liviu, dar traditia asta cu furtul eu tot incerc sa o schimb!

—————————————–

Alege-ți o zi din calendar să te sărbătorim, martirule!
Livu, protectorul hoților.

PS. Grijă mare cum risipești cartușele de Kent, să nu apară alte priorități peste minutele astea cu 4G. Pup

————————————

Cât de frumos este sa ieși la pescuit :)) aaa ,stai ca tu o sa ratezi câteva sezoane de libertate :)) in sfârșit ai ajuns unde îți este locul …. România merge spre calea cea buna ,fără tine si fără psd …


Aproape ca mi-a dat o lacrima.
Ia fa tu un gest frumos, de “roman adevarat” si renunta si la toata averea ta si reda-o “tarii tale dragi”.”, sunt doar o parte dintre mesaje transmise de internauti.

 

One Response

  1. Mos_Parfene

    Așa e, că dacă maimuța sau cioara nu pot sparge nuca, îi dau lacap cu bolovanul… Deci dacă ați observat că Dragnea e prea tare pentru voi(voi…) l-ați băgat la pușcărie,ca pe Năstase! O să vină vremea in scurt timp, când “Țara Oamenilor fagi” va plânge după ei… Vremea in care Flutur se va obloji cu jderii de la bundiță și va mânca doar kkt bio,tot cu lopata…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.